HomeNieuwsBeste deelnemers, vrijwilligers, omwonenden, perceeleigenaren en overige betrokkenen bij offroad Veghel

Beste deelnemers, vrijwilligers, omwonenden, perceeleigenaren en overige betrokkenen bij offroad Veghel

Op zondag 23 oktober hebben we met z'n allen weer laten zien waartoe we samen in staat zijn, met een juiste voorbereiding en instelling van alle betrokkenen het voor elkaar krijgen om een derde offroad rit voor motoren van ruim 60 kilometer, door het buitengebied van de kerkdorpen van de gemeente Veghel te organiseren.

Het startsein werd gegeven door een mooi aantal raadsleden op elektrische motoren.

Voor ons, MC de Jagers, MC ’t Pijpke en Vudel, was het de derde keer dat wij een offroad rit konden en mochten organiseren. Niet geremd door ontheffingen van de APV en natuurorganisaties maar nu met de steun van de Veghelse politiek en natuurlijk de firma vd Beeten-Meulendijks, landeigenaren, waterschap Aa en Maas, MON, grondverzet bedrijven en 100 vrijwilligers

Gelet op de vele blije gezichten van de rijders, de mooie reacties en de vele toeschouwers langs de route is voor ons deze editie in ieder geval weer goed geslaagd.

Een maximaal aantal vooringeschrevene, en rijders die zich voorbeeldig hebben gedragen bij de drukke oversteken wat door de mist die lang bleef hangen de uiterste oplettendheid van vlagger en rijder vergde, zeer veel dank daarvoor.

Allereerst zullen we verder gaan om de laatste sporen van ons evenement in de natuur te herstellen. Deze week maar ook de komende tijd zullen de zandpaden, single tracks, bouw- en weilanden en overgangen verder hersteld worden.

Natuurlijk hebben we ook verbeterpuntjes en wij zijn ervan overtuigd dat jullie die misschien ook wel hebben geconstateerd. Graag zouden we die via de contactpagina op onze site van jullie willen ontvangen zodat we die in de totale evaluatie mee kunnen nemen. Dit om de 4e editie van offroad Veghel nog mooier en beter te kunnen laten verlopen.

Maar hoe mooi en goed deze editie van de offroad rit in Veghel ook was, we ontkomen niet aan een koppeling met stop “wildcrossen in natuurgebieden”.
Als we met z’n allen niet zorgen dat de klachten bij de provincie afnemen, dan komt er mogelijk geen nieuwe editie van dit geweldige evenement. Mijdt a.u.b. de natuurgebieden en in bijzonder die van de gemeente Veghel (Meijerijstad). Het is in uw en ons belang.

Rest ons om iedereen te bedanken voor zijn/haar inzet en/of steun en nogmaals een groot compliment aan de rijders die zich netjes hebben gedragen op de openbare wegen en hopen jullie volgend jaar weer te kunnen begroeten bij de 4e offroad Veghel, wij doen er ons best voor.

   

Ga naar boven