HomeNieuws

Nieuws

Volle bak tijdens offroad Veghel 2017

Volle bak, 990 digitaal voor ingeschreven deelnemers en een luidruchtig startschot tijdens offroad Veghel 2017. Ondanks het slechte weer hebben toch weer een kleine duizend deelnemers genoten van de gevarieerde route door het buitengebied van Meierijstad, ondanks dat we niet door de bossen mogen rijden.

Lees meer: Volle bak tijdens offroad Veghel 2017

Off-Road Veghel bij Zinderend Zuiden

Offroad Veghel krijgt een vierde editie op zondag 22 oktober 2017

Offroad Veghel is heel blij dat de nieuwe gemeente Meierijstad één keer per jaar medewerking verleend aan een 60 km lange offroad motortocht in haar buitengebied. Nadat vorig jaar via het politiek spoor de rit voortaan legaal ingebed is in een serie ”smaakmakende evenementen” in Meierijstad verliep het vergunningstraject dit jaar zeer voorspoedig.

Lees meer: Offroad Veghel krijgt een vierde editie op zondag 22 oktober 2017

MON Offroadpas 2017/2018 € 100,-

                        

Te koop: Off Roadpas 2017/2018 voor slechts € 100,-. Met deze pas kun je deelneme aan Off Road evenementen zonder dagverzekering, trainen op aangesloten crossbanen, deelnemen aan clubcrossen, deelnemen aan regiowedstrijden en andere bijzondere evenementen. Vraag dus nu je pas aan en profiteer nu nog.
Let op! Het aanvragen van deze pas is géén voorinschrijving voor de Off Road rit rondom Veghel en dus ook géén startbewijs.

 

Naar aanvraagformulier

Download informatieblad

Video Off-Road Veghel!

Meer artikelen...

   

Ga naar boven