Zondag 18 oktober 2020

AFGELAST: Offroad Veghel 2020!

Veghel, 1 oktober 2020,

 

Beste Offroad rijders,

Gister einde middag hebben we vanuit de gemeente te horen gekregen dat onze vergunning is ingetrokken! Hierop is een noodverordening van kracht geworden op basis van de strengere voorschriften zoals deze door de overheid zijn afgegeven.

Dit betekend dat we de 7e editie in 2020 helaas niet door kunnen laten gaan. Wij van Offroad Veghel betreuren deze beslissing maar staan er 100% achter. Het evenement was in een vergevorderde fase om er een geweldige 7de editie van te maken.

Wij hopen jullie alsnog een 7de editie te kunnen bieden maar dan in 2021

——————————————-

Op zondag 18 oktober is het zover: de zevende editie van Offroad Veghel. Na zes succesvolle edities, heeft de organisatie intensief samengewerkt met Gemeente Meierijstad, het Waterschap AA en Maas en de landeigenaren om de zevende editie ook tot een succes te maken. We zijn blij van start te mogen, maar zullen ons in verband met Corona moeten houden aan extra veiligheidsmaatregelen. Daarom zullen het parc ferme, horeca en toeschouwers in deze editie ontbreken. Ondanks dat zullen de deelnemers niet minder hoeven te genieten van een mooie, uitdagende en afwisselde route!

Corona Maatregelen

– Geen parc ferme, geen horeca, geen toeschouwers, geen rustpunten.
– Uitsluitend toegang met voorinschrijving en ondertekende medische verklaring.
– Respecteer de maatregelen van het RIVM
– Houd overal 1.5 meter afstand.

Uitdagende route

De organisatie is druk bezig om de laatste hand te leggen aan de route voor de rit. Deze zal bestaan uit veel zand en gaat zeker een glimlach op de gezichten van de deelnemers bezorgen. Ongeveer 90 procent van de route bestaat uit een onverharde ondergrond.

Met dank aan de gemeente, het waterschap en de landeigenaren gaat het lukken om opnieuw een uitdagende route te presenteren. De start zal wederom bij Van de Beeten in Erp zijn.

Uitsluitend voorinschrijving, vanaf 2 oktober.

Net als voorgaande jaren is het enkel mogelijk om deel te nemen aan Offroad Veghel door vooraf in te schrijven. Op 2 oktober gaat de inschrijving open voor de zevende editie.

 

AFGELAST: Offroad Veghel 2020!


Gemeente Meierijstad
MON
FN Integraal Milieuadvies